webcreation: Free Design

Huisregels

Welkom in de Cultuurfabriek bij Museum Veenendaal.
Als een van de partners in de Cultuurfabriek bewaart, beheert, conserveert en presenteert Museum Veenendaal de bijzondere geschiedenis van Veenendaal en haar omgeving. Om de vaak kwetsbare museale objecten ook voor ons nageslacht te kunnen bewaren, is een aantal huisregels opgesteld. Wij vragen onze bezoekers zich hieraan te houden.

Wat mag in het museum worden meegenomen?
Voorwerpen als grote (rug)tassen, selfiestick en paraplu’s kunnen schade veroorzaken en mogen niet mee naar binnen. U kunt deze voorwerpen achterlaten bij de balie.

Eten en drinken
Het meenemen van eten of drinken in de tentoonstellingsruimtes is niet toegestaan. In de hal naast het museum kunt u bij Café Met Stip genieten van een lekker kopje koffie,thee of lunch.

Verboden te roken
In een openbaar gebouw mag men niet roken, dus in ons museum ook niet.

Geluid
Mobiel telefoneren is in de museumruimten niet toegestaan. Museum Veenendaal nodigt bezoekers uit om in gesprek te gaan over historie en kunst, maar wil daarbij dan zachtjes met elkaar praten.

Huisdier
Het meenemen van een huisdier is niet toegestaan. Een hulp- of geleidehond mag natuurlijk wel mee naar binnen.

Rolstoel
Museum Veenendaal is toegankelijk voor minder validen. Op verzoek kan een rolstoel worden geleend.

Foto- en filmcamera
U mag in het museum fotograferen. Het is echter niet toegestaan gebruik te maken van flits of statief. We zouden het leuk vinden als u uw foto’s met ons wilt delen op Facebook. Filmen daarentegen is niet toegestaan.

Beveiligingscamera’s
Voor uw en onze veiligheid zijn in het gebouw, dus ook in ons museum, camera’s in gebruik.

Tot slot
Naast deze huisregels zijn de bezoekvoorwaarden van toepassing. Deze zijn in te zien bij de balie. Een aanwijzing van de museummedewerker moet u altijd opvolgen.

Museum Veenendaal wenst u een goed bezoek toe!